SEGRE

SERVEIS

La campanya d'atenció a temporers a Lleida arrenca amb més usuaris

Se centralitza a l’antic convent de Santa Clara i en un dia i mig se n’ha atès uns 40, majoritàriament amb feina, mentre que l’any passat van ser 30 en una setmana

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El programa d’atenció als temporers que arriben a la ciutat de Lleida per treballar en la campanya de la fruita va començar dilluns i fins avui al migdia l’oficina d’atenció social havia rebut a unes 40 persones, mentre que l’any passat van ser 30 en una setmana. El tinent d’alcalde Xavier Rodamilans indica que majoritàriament vénen ja amb contractes o troben feina molt ràpidament.

Demà es posen en marxa la resta de serveis (dutxes, bugaderia, armari de la roba o alimentació), que aquest any estan centralitzats a l’antic convent de Santa Clara en estar declarat en ruïna el mercat de Santa Teresa, on abans s’oferien alguns, com les dutxes.

L’alberg Jericó continua acollint l’allotjament i els dinars, mentre que els sopars es traslladen a l’antic alberg del carrer Panera. A més, es reforça la informació i orientació sociolaboral juntament amb UP, CCOO i UGT amb dos dies a la setmana d’atenció sindical als temporers sobre els seus drets laborals, i s’ha ofert formació als empresaris. També hi ha mediadors interculturals i informació sobre salut que ofereix l’Associació Antisida. El programa, en el qual participen diverses entitats, acabarà el 23 d’agost.

La campanya d’atenció a temporers a Lleida arrenca amb més usuaris

La campanya d’atenció a temporers a Lleida arrenca amb més usuarisS.E.

tracking