SEGRE

LaNuit suspèn el polèmic concert de Kidd Keo

La discoteca de Lleida suspèn el concert del cantant, previst per al 15 de febrer || Arran de les crítiques per les seues cançons misògines i homòfobes

Kidd Keo.

Kidd Keo.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La discoteca LaNuit de Lleida va anunciar ahir la suspensió del concert del cantant de trap Kidd Keo, prevista per al proper 15 de febrer, arran de les crítiques de col·lectius feministes i de grups polítics de la Paeria a l’artista i les seues cançons amb lletres misògines i homòfobes. LaNuit Discothèque va informar en un comunicat que després de les converses mantingudes amb la regidoria de Polítiques per als Drets de les Persones es va decidir suspendre el concert.

En la nota, l’empresa afirma “la voluntat de deixar ben clar que comparteix els valors que promulga l’ajuntament i que secunda totes aquelles iniciatives que impulsa l’equip de govern a favor de la igualtat real de drets de totes les lleidatanes i lleidatans”. Afegeix també que “la defensa dels drets de les dones, la lluita per la igualtat i el suport a la causa feminista són, per tant, compartits plenament pels propietaris de LaNuit”.

Finalment, el comunicat conclou que “la decisió de suspendre el concert s’emmarca també en la línia de posar de manifest el compromís de la sala amb l’educació dels joves en els valors”. S’ha de recordar que divendres passat diversos col·lectius feministes van presentar una queixa a la Paeria contra l’actuació de Kidd Keo, demanant retirar el certificat Nits Q a la discoteca, utilitzat per promoure una imatge de lleure nocturn segur i de qualitat.

Les dones denuncien les cançons d’aquest artista, amb lletres en les quals poden escoltar-se frases com “Voy a follarme a esta puta” o “Voy a mandarla a la tumba”. Dilluns passat, ERC, la Crida i el Comú també van anunciar que demanarien en el pròxim ple municipal retirar aquest certificat de qualitat a la discoteca.

L’alcalde celebra “el gest” de LaNuit en “una ciutat de valors” L’alcalde, Fèlix Larrosa, va celebrar ahir “el gest” de LaNuit Discothèque de suspendre el concert de Kidd Keo, davant del qual l’equip de govern municipal “ja havia expressat el seu malestar” per les seues cançons, en què “ataca la dignitat de les dones”. Larrosa va recordar “el compromís més absolut del govern de la Paeria amb la lluita a favor dels drets i de la dignitat de les dones”. L’alcalde va afegir que “Lleida és una ciutat de valors, que aposta per la inclusió i la igualtat”.

tracking