SEGRE

Detinguda a Lleida per simular que li havien sostret la furgoneta amb la qual es va cometre un robatori

Els Mossos mantenen la investigació oberta per identificar els lladres

Vista de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Lleida, que van rebre la denúncia.

Vista de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Lleida, que van rebre la denúncia.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir diumenge una veïna de Lleida de 30 anys com a presumpta autora d'una simulació de delicte.

La investigació es va iniciar el passat 12 d’abril arran d'un robatori amb força en una caseta de reg situada al terme municipal d’Aitona. Després de diverses indagacions, els mossos van identificar la furgoneta que haurien utilitzat els lladres.

Seguidament van citar la persona que constava com a propietària del vehicle, la qual va presentar-se a comissaria. La dona va manifestar que feia uns dies que li havien sostret la furgoneta, per la qual cosa negava cap relació amb els delictes que s’haurien pogut cometre amb el seu vehicle. Atesa la poca credibilitat que van donar els investigadors a la declaració que va fer la dona, li van fer un seguiment discret quan va sortir de la comissaria. Al cap d’una estona els mossos van veure com la dona i altres dos homes agafaven la furgoneta, suposadament sostreta, i la portaven cap al Camí de la Mariola de Lleida. Va ser localitzada poc després al costat de les vies de l’AVE amb un dels vidres trencats.

Davant les clares evidències de denúncia falsa, els mossos van detenir la dona per simular que li havien sostret la seva furgoneta, amb la intenció d’amagar el robatori que s’hauria comés amb ella.

La investigació continua oberta i centrada en identificar les persones que van utilitzar la furgoneta per perpetrar el robatori, segons han informat els Mossos.

La detinguda, que té antecedents, va quedar en llibertat després de declarar en dependències policials a l’espera de ser citada per l’autoritat judicial que instrueix el cas.

tracking