SEGRE

Milers de persones desborden Lleida contra la sentència del 'procés'

Unes 45.000, segons els organitzadors, 30.000 segons la Urbana

En rebuig contra la sentència del Tribunal Suprem sobre el 'procés'

Manifestació de la vaga del 18-O a Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unes 45.000 persones, segons els organitzadors –30.000 segons la Guàrdia Urbana, 32.000 segons els Mossos–, han participat aquest divendres en la manifestació convocada a Lleida amb motiu de la vaga general en protesta per la sentència del judici de l’1-O. La manifestació ha sortit de la plaça de Ricard Viñes de Lleida a les 18.00 hores, ha passat pel carrer Balmes, Rambla Aragó, l’avinguda Catalunya i l’avinguda Madrid, i ha finalitzat a l’avinguda Blondel, al costat de l’Ajuntament de Lleida.

Els manifestants han iniciat la marxa corejant 'Llibertat presos polítics', 'Premsa espanyola manipuladora, Els carrers seran sempre nostres', 'Bombers i pagesos, la nostra policia' i 'Independència', entre altres consignes.

La manifestació ha avançat tot el trajecte amb tractors al capdavant, que en finalitzar s’han quedat al Pont Vell, i amb algunes pancartes enmig, amb lemes com 'Pels drets laborals i les llibertats. Contra la repressió'.

Molts manifestants anaven abillats amb 'estelades’ i alguns d’ells portaven cartells amb la paraula 'Llibertat’ i lemes com 'No repressió. Sí democràcia'.

Al finalitzar la manifestació i quedar desconvocada la gent s’ha dispersat però un grup de persones s’ha dirigit a la subdelegació del Govern a Lleida, que està blindada pels cossos policials.

En actualització...

Manifestació de la vaga del 18-O a Lleida

En actualització...

Manifestació de la vaga del 18-O a Lleida

tracking