SEGRE

TURISME

La Paeria promociona Lleida a Navartur

L'ajuntament de Lleida havia estat absent de la fira turística de Navarra en els últims 9 anys

La Paeria promociona Lleida a Navartur

La Paeria promociona Lleida a NavarturPAERIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Turisme de Lleida presenta durant tot el cap de setmana a Navarra l’oferta turística de la ciutat en la fira Navartur, un certamen internacional d’un mercat prioritari i del qual havia estat absent l'ajuntament lleidatà des de fa nou anys.

En aquesta ocasió, l’ajuntament de Lleida disposa d’un taulell propi dins de l’estand del Patronat de Turisme de la Diputació.

Malgrat ser una fira de petites dimensions, oberta al públic professional i general, la importància de Navartur recau en el tracte directe amb el públic final, que ja està habituat a passar per Lleida per anar a la Costa Dorada i que té una gran disposició a conèixer la ciutat i els seus atractius patrimonials.

L’objectiu de Turisme de Lleida amb aquesta acció és incentivar entre el públic de Navarra a gaudir dels atractius turístics de la ciutat.

En aquest sentit, el tinent d’alcalde i president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, ha manifestat l’interès de continuar amb aquesta tasca de promoció en tots els aparadors on sigui possible.

tracking