SEGRE

ESNOTICIA

Presenten un banc que carrega mòbils, genera llum i pot donar senyal wifi

Ha estat dissenyat per una empresa lleidatana

Imatge del banc solar carregamòbils personalitzat amb el logo de l’ajuntament de Seròs.

Imatge del banc solar carregamòbils personalitzat amb el logo de l’ajuntament de Seròs.FIRA DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un banc que, a més de permetre asseure’t, ofereix carregar el mòbil, ordinador o tauleta, genera llum pròpia i fins i tot pot dotar d’internet sense fil mitjançant senyal wifi. Aquest és l’enginy que va presentar ahir l’empresa lleidatana Solar 3 al saló Municipàlia i que és totalment autònom des del punt de vista elèctric, ja que disposa d’un sistema de captació d’energia solar. L’equipament, que té una longitud d’uns dos metres, també disposa d’il·luminació led nocturna i només fa sis mesos que és al mercat. De moment, no s’ha comercialitzat en cap municipi de Catalunya, encara que sí que és present en algunes localitats de la província d’Osca.

El banc està pensat per instal·lar-se tant en ple carrer com en equipaments municipals o esportius i pot ser personalitzat per complet amb cartells publicitaris o logos pels quatre costats. D’altra banda, el banc disposa d’una connexió a la xarxa wifi 4G o de wifi pròpia si s’instal·la una targeta d’internet mòbil. Al seu torn, és completament autònom gràcies a les plaques solars que té instal·lades. Des de l’empresa Solar 3 han assegurat que tenen previst comercialitzar més equipaments urbans d’aquest tipus més endavant.

El següent producte amb les mateixes prestacions que trauran a la venda serà una taula que complementi els bancs exposats des d’ahir al saló Municipàlia.Sobre la firma que ha creat aquest enginy, Solar 3, va ser creada el 2019 a Lleida i està especialitzada a buscar solucions energètiques tant en l’àmbit domèstic com industrial. És per això que tots els productes que exposa a Municipàlia són 100% sostenibles.

tracking