SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Ilersis denuncia el robatori d'una furgoneta de repartiment al barri de l'Escorxador de Lleida

Va ser sostreta ahir a la matinada

Imatge de la furgoneta robada.

Imatge de la furgoneta robada.FUNDACIÓ ILERSIS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Fundació Privada Ilersis va denunciar ahir a través de les xarxes socials el robatori durant la matinada d’una furgoneta de BO de Shalom a la zona de l’Escorxador. Van denunciar el robatori davant de la Guàrdia Urbana. Així, tant a Instagram com a Facebook van posar una foto de la furgoneta sostreta amb el missatge següent:

“Aquesta matinada ens han robat la furgoneta de BO de Shalom amb matrícula 4387HHY. Estava aparcada a Lleida, a la zona del teatre Escorxador. Si us plau, és la nostra eina de treball i necessitem recuperar-la com més aviat millor. Ajuda’ns a trobar-la compartint la publicació i fent difusió. Si la trobeu, aviseu la Guàrdia Urbana de Lleida. Moltes gràcies.”

Ilersis treballa per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual i en risc d’exclusió social i BO de Shalom és la seua divisió especialitzada en la comercialització de productes artesans i de proximitat: vins, caves, olis verges d’oliva, formatges, conserves, embotits i altres productes de qualitat com els lots i paneres de Nadal. Compten amb una botiga que està situada a la plaça Mossèn Jacint Verdaguer.

El maig del 2019 va ocórrer un episodi similar amb Acudam de Mollerussa, que també treballa amb persones amb discapacitats intel·lectuals. La nit de l’1 al 2 de maig de l’any 2019 els van robar una furgoneta. El seu conductor la va estacionar a Pardinyes i de matinada, al tornar a buscar-la, va descobrir que havia desaparegut.

Unes tres setmanes després, el 20 de maig, els Mossos d’Esquadra van localitzar el vehicle en una àrea de descans de l’AP-7, a prop del Vendrell.

tracking