SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Amb aquestes línies voldria, simplement, posar de manifest les contínues molèsties que patim molts dels ciutadans o les ciutadanes d’aquesta ciutat, tot i que, malauradament, som pocs els qui ens adrecem a qui hauria de posar solució a aquest problema social que cada vegada és més habitual, sobretot a l’estiu.

La passada matinada del dissabte dia 20 d’agost a diumenge, quasi a la cruïlla entre el passeig de Ronda i l’avinguda de Pius XII, a les 01.13 hores de la matinada, hora en què vaig trucar a la Guàrdia Urbana de Lleida, d’una banda, des d’un balcó situat en un quart pis a Ronda, unes persones ja feia estona que cridaven i reien, és a dir, estaven de festa. A aquella hora, amb el seu comportament està clar que no respectaven l’ordenança relativa als sorolls de l’ajuntament de Lleida. D’altra banda, des dels jardins de Pius XII, se sentia el mateix, una altra festa, aquesta, a més a més, amb música. Tampoc es respectava la mencionada ordenança.

Voldria animar tots els ciutadans i totes les ciutadanes perquè quan siguin testimonis d’aquests comportaments, en què l’incivisme és el que preval i no es compleixen les normes de convivència, s’adrecin a qui hauria de vetllar perquè això es deixés de produir, tal com vaig fer jo aquella matinada. Qui em va atendre al telèfon em va dir que no havien rebut cap trucada sobre això. Doncs bé, a les 4.10 hores de la matinada, als jardins de Pius XII, encara continuava la festa. Vaig sentir algun veí o veïna que feia el gest de fer silenci. En va. Aviat espero poder tancar finestres

tracking