SEGRE

SUCCESSOS AGRESSIÓ

Maten un nen i violen la nòvia del seu pare d’acollida a Elda

La policia busca dos homes encaputxats que van sorprendre les víctimes quan sortien del seu habitatge || Sembla descartar-se la hipòtesi del robatori

Agents de la Policia Científica inspeccionen els voltants de l’habitatge.

Agents de la Policia Científica inspeccionen els voltants de l’habitatge.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional investiguen l’assassinat d’un nen de 8 anys per part d’uns homes encaputxats al seu domicili d’Elda (Alacant) en presència de la nòvia del seu pare, que està embarassada, a la qual van trobar lligada de mans, amb contusions i amb una bossa al cap, i no es descarta que tant el menor com la dona patissin també una agressió sexual, segons han informat fonts de la investigació. De moment, no se sap res del mòbil del crim, encara que sembla descartar-se la hipòtesi del robatori.

El succés es va produir cap a les 21.00 hores de dimecres, quan la dona i el nen van baixar del seu domicili i van ser assaltats per uns homes coberts amb cascos que els van obligar a pujar amb ells.

Segons la policia, la víctima millor d’edat tenia una relació prèvia amb el detingut, de 27 anys

Una veïna va alertar el 112 després d’entrar a l’habitatge a l’escoltar sorolls i veure la porta entreoberta. A l’arribar-hi els serveis sanitaris, van trobar el menor nu a terra i en parada cardiorespiratòria i no van poder fer res per reanimar-lo.

Per la seua part, la dona, que està embarassada, va ser localitzada lligada de mans en una cadira, amb el cap cobert per una bossa de plàstic i amb diverses contusions. Va ser traslladada fins a l’Hospital d’Elda, on va rebre l’alta la passada mitjanit, segons va precisar la conselleria de Sanitat.

El pare del menor, un conegut preparador d’atletisme, va haver de ser reduït pels agents a l’arribar a casa, després de treballar, perquè va patir un atac d’ansietat al conèixer els fets i va començar a colpejar-se.

Segueix molt greu la nena de 14 anys apunyaladaLa nena de 14 anys que va ser trobada dimecres al barri Cerrillo de Maracena amb ferides per arma blanca i possibles signes d’agressió sexual segueix en estat “molt greu” a l’hospital Materno-Infantil de Granada i va haver de ser intervinguda per lesions cardiovasculars.

tracking