SEGRE
Marta Pascal arriba al Tribunal Suprem

Marta Pascal declara davant del Suprem per l'1-OEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La coordinadora general del PDeCAT, Marta Pascal, ha arribat al Tribunal Suprem cap a les 10.45 hores per declarar davant del jutge Pablo Llarena com a investigada pel procés independentista català. Pascal estava citada a comparèixer a les onze del matí, després de la secretària general d’ERC, Marta Rovira, que ha començat a declarar a un quart i cinc de deu.

A la seua arribada, l’esperaven dirigents del seu partit com Jordi Xuclá i Josep Lluís Cleries, que han engegat en aplaudiments quan la investigada ha entrat al Suprem. També estaven esperant-la Gabriel Rufián i Joan Tardá, d’ERC, i Aitor Esteban, del PNB.

Llarena va ampliar la investigació pel procés independentista a diversos dirigents polítics, entre ells Pascal, perquè considera que els fets que s’investiguen s’han pogut desenvolupar sota la direcció i coordinació d’un conjunt de líders entre qui es trobarien els presidents i portaveus dels grups parlamentaris independentistes de l’anterior Parlament. Fa uns dies, Pascal va afirmar en una entrevista a La Vanguardia que la declaració d’independència del 27 d’octubre va ser "simbòlica".

tracking