SEGRE

SUCCESSOS

Un adolescent, crític després de caure d’un balcó en un hotel de Mallorca

L’adolescent, de nacionalitat britànica, es trobava a la terrassa de la seua habitació del segon pis mentre la seua mare era dins del dormitori.

Un adolescent, crític després de caure d'un balcó en un hotel de Mallorca

Un adolescent, crític després de caure d'un balcó en un hotel de MallorcaEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un noi de 14 anys es troba ingressat en estat crític a l’hospital Son Espases de Palma a conseqüència de les ferides sofertes en caure d’un balcó d’un hotel de Platges de Mur, a Mallorca, poc després de la passada mitjanit.

Segons han informat el servei d’emergències sanitàries 061 i la Guàrdia Civil, el succés s’ha produït poc abans de les 0.15 hores, quan l’adolescent, de nacionalitat britànica, es trobava a la terrassa de la seua habitació del segon pis mentre la seua mare era dins del dormitori.

Segons va comptar la mare, va sortir al balcó quan el noi va cridar demanant ajuda i el va trobar penjant de la barana del balcó. Va provar d’ajudar-lo però no va poder evitar que es precipités.

La família estava allotjada en l’Eix Lagotel de Playas de Muro, al nord-est de Mallorca.

A conseqüència de la caiguda, l’adolescent va patir diversos traumatismes de caràcter greu i, després d’una primera atenció in situ, va ser traslladat per una UVI mòbil fins l’hospital Son Espases de Palma.

tracking