SEGRE

TRIBUNALS AGRESSIÓ

La Manada de Manresa va intimidar la víctima mostrant una pistola

Segons la menor, que creu que li van posar alguna droga a la beguda || Una testimoni, amiga de la noia, assegura que després de la violació volien “tirar-la a un riu”

Alguns dels acusats a la sortida del jutjat ahir.

Alguns dels acusats a la sortida del jutjat ahir.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La menor que va ser víctima d’una suposada violació múltiple en una fàbrica abandonada de Manresa el 2016 va declarar ahir a l’Audiència de Barcelona que es va sentir “intimidada” pels acusats, ja que van exhibir una pistola que s’anaven passant i semblava estar carregada.

En les seues declaracions, que va fer darrere d’una mampara per no tenir contacte amb els agressors, la noia, que ara té 17 anys, va confessar recordar poc de la nit dels fets a causa de la ingesta d’alcohol i marihuana, a més creu que li van posar alguna droga a la beguda. També va relatar que va ser una de les seues amigues la que li va explicar que els sis processats l’havien portat a la caseta de la fàbrica per violar-la per torns i que va ser aquesta la que la va trobar a terra plorant mentre l’agredien. La víctima també va indicar recordar fugaçment fragments de tres dels acusats agredint-la mentre altres persones es masturbaven.

A més de la jove, també van declarar alguns testimonis que es trobaven a la festa on van succeir els fets. La principal testimoni, amiga de la víctima, va corroborar la violació per torns i va assegurar que després de l’agressió va haver de convèncer els acusats que les deixessin marxar perquè volien tirar la menor al riu. “Els vaig haver de dir que me l’emportava, la dutxava i li donava una pastilla perquè la volien tirar a un riu”, va assegurar entre plors. També va dir que la noia se’n va anar amb un dels acusats voluntàriament a una caseta i una hora després aquest va tornar a la festa sol i mostrant un rellotge va dir “mira, 15 minuts cada un”. Quan la testimoni va acudir a la caseta va poder veure com un altre dels acusats penetrava la menor i els altres estaven amb els pantalons baixats i va demanar ajuda per treure-la d’allà, llavors un altre dels processats li va posar una pistola a la boca i la va amenaçar si explicava el que havia passat.

Un grup de dones es va concentrar a la porta de l’Audiència per solidaritzar-se amb la víctima mostrant pancartes que deien “no és abús, és violació”. A la tarda, més de 300 persones es van concentrar a la plaça Sant Jaume de Barcelona per mostrar suport a la menor. A la manifestació es van escoltar càntics contra la violència a les dones.

Alguns dels acusats a la sortida del jutjat ahir.

Alguns dels acusats a la sortida del jutjat ahir.ACN

tracking