SEGRE

SUCCESSOS TRAGÈDIA

Una dona es llança al buit amb la filla de dos anys

A Madrid, i les dos tenen ferides greus || Un home mata el germà a Alacant i deixa que el cadàver es podreixi a casa

Efectius desplaçats al lloc de la caiguda, ahir, a Madrid.

Efectius desplaçats al lloc de la caiguda, ahir, a Madrid.EMERGENCIAS DE MADRID

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de 44 anys es va llançar ahir al buit amb la filla de dos anys agafada en braços a Madrid. Els fets van tenir lloc al voltant de dos quarts d’onze del matí, quan la progenitora es va precipitar a la via pública des d’un balcó del segon pis d’un bloc d’habitatges situat al carrer Infanta Mercedes de Madrid, al districte de Tetuán, amb la petita a la falda. A l’arribar a terra, les dos van colpejar amb el cap a la vorera. Això els va provocar un traumatisme cranioencefàlic greu. A més, la nena va patir traumatisme facial.

Després de rebre l’avís, els serveis d’emergència que es van desplaçar al lloc del succés van intubar les dos persones i les van traslladar a dos centres hospitalaris diferents. La dona va ser ingressada a l’Hospital de La Paz mentre que la seua filla va arribar al del Niño Jesús. Una psicòloga del Samur va atendre, així mateix, diversos operaris de neteja que van presenciar el succés.

Dona i filla van colpejar amb el cap a la vorera i van ser traslladades a dos hospitals diferents

D’altra banda, diversos veïns del mateix bloc de pisos van explicar al diari El País que van sentir que el gos que tenien com a mascota no parava de bordar. “Hem sentit molt soroll, sirenes i altres. Així que tots pensàvem que era un incendi, hem agafat els DNI i hem sortit corrent”, van manifestar.

Segons les primeres indagacions, la dona es va precipitar al buit intencionadament amb la filla en braços. En conseqüència, la Policia Nacional la va arrestar com a autora d’un presumpte delicte d’homicidi en grau de temptativa.

En un altre ordre de coses, un home de 53 anys va ser detingut dimarts a la localitat alacantina de Guardamar del Segura com a presumpte autor de la mort del seu germà petit, de 50 anys, amb qui compartia habitatge. El crim es va descobrir després que un centre social al qual la víctima assistia donés la veu d’alarma per les reiterades absències. Agents de la Policia Local van anar a la casa i la pudor de putrefacció va delatar el que havia passat. El cos presentava ferides per arma blanca.

tracking