SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA

Un mort en una batalla entre bandes de traficants a Badalona

Tots d’origen pakistanès, tres van resultar ferits greus i nou detinguts || La batussa hauria pogut originar-se per una “pugna territorial” entre clans de drogues

Restes de sang a la plaça on van succeir els fets.

Restes de sang a la plaça on van succeir els fets.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home va morir i tres més van resultar ferits greus durant un multitudinari enfrontament entre dos bandes de pakistanesos registrada la nit de diumenge al barri de la Salut de Badalona, a Barcelona. La Guàrdia Urbana va arrestar nou homes, d’entre quinze i trenta anys i de nacionalitat pakistanesa, per la seua presumpta implicació en el tumult, encara que segons els veïns que van donar l’avís al 112, a la baralla van participar al voltant d’una trentena de persones. Els Mossos d’Esquadra es van fer càrrec de la investigació i treballen sobre la hipòtesi que el succés estigui relacionat amb una disputa territorial entre grups que es dediquen a la venda de drogues.

Els fets es van iniciar sobre les 21.00 hores de la nit quan els dos grups, armats amb matxets, bats de beisbol, destrals, ganivets i catanes van iniciar una batalla campal en una plaça situada davant l’estació del metro de Gorg. Alguns dels participants, entre els quals es trobaven el mort i almenys dos dels ferits, van fugir ficant-se a l’estació on van agafar un tren subterrani per escapar.

Quan van arribar les autoritats, els implicats van fugir, encara que nou, dels quals set tenen antecedents policials i cinc antecedents per atemptat contra la salut pública, van poder ser interceptats.

Després del succés, l’alcalde de la localitat, el socialista Àlex Pastor, va afirmar que el tumult està relacionat amb una “revenja” vinculada amb “la venda de drogues” assegurant que els participants en la batalla campal eren membres de dos bandes rivals, una de Badalona i una de Ciutat Vella, a Barcelona, que van quedar prèviament al lloc dels fets arran que un dels bàndols “hauria venut estupefaents al territori de l’altre”.

Desarticulat un laboratori de cocaïna a Tordera

La Guardia Civil i l’Agència Tributària han desarticulat una organització dedicada a elaborar cocaïna en un laboratori clandestí a Tordera, Barcelona. L’operatiu va acabar amb 10 detinguts que suposadament enviaven des de Colòmbia paquets de cafè amb pasta de cocaïna amagada entre els grans.

Restes de sang a la plaça on van succeir els fets.

Restes de sang a la plaça on van succeir els fets.EFE

tracking