FUTBOL PRETEMPORADA

Derrota per començar

El Balaguer, amb només dos entrenaments, acaba golejat per un Pobla Mafumet més rodat || El porter local Alfred evita una ferida pitjor a la segona meitat

Joan intenta anar-se’n d’un rival durant el partit d’ahir disputat al Municipal.JOAN BOVÉ

La Pobla de Mafumet va demostrar estar molt més rodat en aquesta pretemporada que el Balaguer, que amb tan sols dos entrenaments va caure àmpliament golejat en el primer partit de preparació per a la nova campanya, que arrancarà a començaments de setembre.

Edu March, que debutava com a entrenador del quadre local, va donar protagonisme als 22 jugadors convocats, fent, com és habitual en pretemporada, dos equips diferents en cada part. En la primera, malgrat rebre tres gols, els rojos no es van arrugar en cap moment davant d’un rival molt més dinàmic i amb les idees molt clares. Després de la primera mitja hora de domini altern, va arribar el primer gol barceloní obra de Kone, que al costat d’Alexis va ser el jugador que més perill va portar davant de la meta del debutant Xavi Ricard.

El pròxim partit dels rojos es jugarà el dissabte 5 a Torrefarrera en l’estrena de la Copa Lleida

Als tres minuts va arribar la resposta d’Adrià, que el porter Campos va poder desviar a córner. Però en el minut 35 Koné aprofitava una bona passada de Vidal per marcar el seu segon gol de la tarda i, poc després, en un error defensiu dels locals, Alexis feia una preciosa assistència sobre Vidal que a la mitja volta establia el 0-3 amb què s’arribaria al descans.

En el segon temps, amb un equip totalment nou, cosa que va fer que el ritme baixés, Alfred va evitar la golejada amb parades de molt mèrit. En atac, Isaac va ser l’únic que va posar a prova el porter rival José amb dos xuts que van ser interceptats pel meta.

En el minut 63, i després de dos rebutjos de qualitat d’Alfred, Pol va marcar en el tercer intent el que seria el definitiu 0-4, un càstig sever en l’arrancada de pretemporada dels d’Edu March.