L'AEM cau contra Osasuna i surt de play-off (3-0)

Després d'intentar l'empat, les lleidatanes han rebut el segon gol, que ha decidit el partit, en una polèmica acció dins l'àrea

Imatge del partit Osasuna - AEM

L'AEM cau contra Osasuna i surt de play-off (3-0)Daniel Fernández

L'AEM ha perdut en la seva visita a Tajonar 3-0 davant d'un Osasuna que arribava només un punt per sota de les del Segrià. Amb aquesta derrota, l'AEM baixa una posició i es col·loca setè, fora dels playoffs. El partit ha sigut igualat, però s'ha decidit a la segona part després d'una polèmica jugada dins l'àrea, en el que les lleidatanes reclamaven una falta a la seva portera que l'àrbitre no ha concedit.

El partit ha sigut d'anada i tornada, amb ocasions pels dos equips. Les més clares les ha protagonitzat Yiyi, però Maitane ha fet unes grans aturades per evitar el gol de les visitants tant a la primera part com a la segona en dues ocasions. A l'última jugada de la primera meitat, Laura Martí, portera de l'AEM, ha refusat una gran rematada des de la frontal de Leyre.

Tot just començar la segona part, Zugasti avançava a l'Osasuna amb un potent xut des de la frontal després d'un mal refús de l'AEM (1-0, 52'). Al 76, després de les ocasions de Yiyi, ha arribat la sentència després d'una polèmica jugada a dins de l'àrea que ha acabat amb la pilota dins de la porteria (2-0, 76'). Les jugadores de l'AEM han protestat a l'àrbitre, que no ha assenyalat cap infracció. Només tres minuts més tard, Vilariño marcava el definitiu 3-0 després d'un error de Laura Martí (3-0, 80').

La nota positiva del partit l'ha donada Tamara, que ha jugat 5 minuts després de superar la lesió que la tenia apartada dels terrenys de joc des de la tercera jornada de lliga.

L'AEM tornarà a jugar diumenge vinent (12.00 h) a casa contra l'Eibar, en un partit que es preveu complicat, ja que les basques són quartes amb cinc punts més que les lleidatanes.