El Tàrrega, en caiguda lliure

Els de l'Urgell juguen el pitjor partit de la temporada i perden amb claredat contra el Júpiter

És la quarta derrota consecutiva, que complica la permanència

El Tàrrega va jugar un mal partit i va encaixar una nova derrota.

El Tàrrega va jugar un mal partit i va encaixar una nova derrota. - XAVIER SANTESMASSES

El Tàrrega continua sense saber guanyar a casa i ahir va encaixar una nova derrota, aquesta vegada davant del Júpiter (0-3). El resultat complica una mica més la permanència dels blaugranes, l’última victòria dels quals com a locals es remunta al 28 d’abril del 2023.

El Tàrrega va firmar el pitjor partit de la temporada i va confirmar la poca inspiració en atac, cosa que sumada als errors defensius va propiciar la derrota. El matx es va iniciar amb uns minuts de domini altern, però el 0-1 al minut 9 va canviar el matx i, a partir d’allà, el Júpiter va jugar a plaer contra un Tàrrega incapaç de generar ocasions de gol.Les coses es van complicar encara més amb un error defensiu que va suposar el 0-2 al tornar del descans. Amb tot decidit, al minut 81 va arribar el 0-3 que va tancar el marcador i que evidencia que el Tàrrega necessita un canvi de rumb immediat si és que pretén redreçar la difícil situació actual.Finalitzat el duel, Fran Ríos, entrenador del Tàrrega, va dir: “Hem comès massa errors davant d’un molt bon rival. Ells han estat molt superiors.”