El Mollerussa goleja l’Albi en un bon partit

Un jugador de l’Albi controla la pilota davant la vigilància de dos jugadors del Mollerussa.MAGDALENA ALTISENT

El Mollerussa va derrotar sense problemes l’Albi. Els locals van dominar el joc els noranta minuts, però els que es van avançar en el marcador van ser els visitants amb un gran gol de Ballart en una jugada aïllada en el minut 21 que va sorprendre Adri. Els de Josep M. Turull van empatar a la mitja hora de joc per mediació de Raya, que va reaparèixer després de la lesió i va aconseguir el seu primer gol de la temporada. A l’inici de la segona part, Rodríguez va aconseguir el 2-1 en l’execució d’una falta que es va colar per l’escaire de Fernández. Els de l’Albi no van inquietar i el Mollerussa va jugar a plaer. Delgado va tancar el marcador amb dos gols més (4-1).