HOQUEI PATINS COMPETICIÓ

L'Igualada o l'Uttigen suís, rival del Llista a Europa

En els vuitens de final, després de quedar exempt de la primera ronda

Bruno Di Benedetto defensa la incursió d’un jugador del Reus Deportiu.

Bruno Di Benedetto defensa la incursió d’un jugador del Reus Deportiu.REUS DEPORTIU

El Llista Blava s’enfrontarà a vuitens de final de la WS Europe Cup al guanyador de l’eliminatòria entre l’Igualada i el RSC Uttigen suís, que van quedar aparellats al sorteig celebrat ahir. L’equip lleidatà ja estava exempt de la primera ronda per la seua condició de vigent campió, a causa que l’edició passada es va haver d’anul·lar pel coronavirus

Igualada i Uttigen jugaran el 7 i el 21 de novembre, amb el factor pista a favor del conjunt a l’Anoia, mentre que el guanyador se les veurà amb els d’Albert Folguera, que jugaran l’anada com a visitants el 12 de desembre i la tornada a Bell-lloc el 16 de gener. Al tècnic lleidatà no li va agradar gaire l’aparellament, ja que dóna per fet que serà l’Igualada el rival, el mateix que aquesta pretemporada el va eliminar de la Lliga Catalana. “Personalment m’agrada jugar amb equips d’altres lligues, ja que amb l’Igualada ens coneixem molt. No obstant, en la situació en la qual ens trobem amb el coronavirus, no estarà malament que no hàgim de viatjar ni agafar avions per no córrer riscos”, va assenyalar. En cas de passar ronda, el quadre llistat podria veure-se-les amb un altre equip de l’OK Lliga, el Girona, també fora de setzens.

Derrota ‘in extremis’ en un amistós amb el Reus El Llista Blava va disputar ahir el quart duel de preparació a la pista del Reus Deportiu, on va encaixar una derrota a l’últim sospir (3-2), la segona d’aquesta pretemporada després de la del debut a la Lliga Catalana davant l’Igualada (3-4). Els jugadors d’Albert Folguera van donar molt bona imatge davant d’un dels favorits a ser a dalt, un Reus que es va avançar als cinc minuts per mediació de la seua estrella Raúl Marín, que va batre per sota Gerard Folguera, que va jugar la primera meitat. El Llista va capgirar el marcador en tot just deu minuts. Va empatar Bruno Di Benedetto després d’un embolic i Jespi Selva va posar l’1-2, encara que un altre cop Marín va restablir la igualada a 15 segons del descans. En la segona meitat els dos equips van gaudir d’ocasions, però va ser el Reus l’únic que va marcar després d’un error llistat quan faltaven 5 segons.