Notícies de

Flor Felamini no va poder batre Anna Ferrer en la falta directa que hauria suposat el 2-1.

Europa, en escac

El Vila-sana cau a casa amb el Fraga i es complica molt l'accés als quarts de final de la Champions Va fallar tres faltes directes contra un rival que va aprofitar les dos que va tenir, cosa que obliga les lleidatanes a guanyar els dos partits que els queden

Fotografia de grup ahir dels participants en el 48 Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma i autoritats.

DANSA TRADICIONAL CATALANA

La festa de la sardana

Agramunt, seu de la celebració per tercer cop en les 28 edicions Entreguen els premis Rotllana al FC Barcelona i el Sardalleida a Lo Pardal Roquer

LA GASTROTECA

Tornen els xurros

Aquesta menja, de passat incert, està tornant gràcies a uns mestres artesans que els fan amb molta cura

FUTBOL

Reacció de líder (3-1)

Una primera part sensacional dels locals, amb tres gols en 15 minuts, ha encarrilat el triomf blau

Carlos Cuevas, popular per sèries com ‘Ventdelplà’ i ‘Merlí’, l’any passat al claustre de la Seu Vella durant el rodatge de ‘La Abadesa’.

CINE PRODUCCIÓ

De la Seu Vella a la gran pantalla

La nova pel·lícula d'Antonio Chavarrías, 'La Abadesa', amb escenes rodades a Lleida, s'estrenarà el 22 de març El director retrata “la lluita de la dona en un món medieval masculí”

Els jugadors del Vila-real celebren un dels gols amb què van capgirar el marcador, davant de la desesperació de futbolistes blaugrana.

La Lliga s'escapa

El Barça pateix una dura derrota contra el Vila-real, després d'anar guanyant 3-2, s'allunya del títol i Xavi anuncia que se n'anirà el 30 de juny L'equip castellonenc es va avançar 0-2 i va remuntar en la recta final, amb dos gols en l'afegit

Leigha Brown, davant d’Anna Cruz, va reaparèixer ahir després d’un mes de baixa per lesió.

Derbi per oblidar

Un Cadí molt irregular perd davant d'un necessitat Barça i encaixa la segona derrota consecutiva, que li impedeix distanciar-se de la zona perillosa Les blaugranes van estar molt encertades en el tir exterior i les lleidatanes van pagar la falta de joc interior