Notícies de

El Mollerussa torna a perdre un punt en el temps afegit

Bon partit del Mollerussa davant del líder, l'Olot, que ha guanyat el partit al minut 91 amb un gol de Roquet (2-1) com ja va passar a la primera volta amb un gol de Marc Mas que avui ha fet el primer.

Un punt que consolida l'AEM dins del play-off

Les lleidatanes han empatat a la segona part amb un gol d'Andrea Palacios (1-1) en un bon partit de l'AEM en un camp d'un rival directe que es mantè a la mateixa distància de cinc punts.

Nacho Guerreros (Coque a ‘La que se avecina’), Joan Pera o el català Àlex Monner (‘Polseres vermelles’) van ser algunes de les estrelles de la gala, retransmesa per Lleida TV.